Ν. Καραμολέγκος (4)

Φίλοι Συγκρατούμενοι…

Εύχομαι σε όλους μία ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009.

Εύχομαι Υγεία, Ευτυχία και Οικογενειακή γαλήνη σε όλους.

Φίλοι μου για να βρούμε μια άκρη στο πρόβλημα μας πιστεύω ότι θα πρέπει να ασκήσουμε όλοι εντονότερες πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις (Διοίκηση, Υπουργεία, Σωματεία και όπου αλλού..) και να δείξουμε με τις αντιδράσεις μας ότι δεν είμαστε όργανα προς εκμετάλλευση από κανέναν.

Ας μην τρέφουμε και πολλές ελπίδες ότι θα λύθεί το πρόβλημα μας μέσα από θεσμούς που έχουν απαξιωθεί από την πλειοψηφία του λαού (βλέπε: Καθημερινή 28/12/08 έρευνα της Public Issue ) .

Θα πρέπει κατ’ αρχήν να ηρεμήσουμε, και αναρωτιέμαι μήπως ; θα έπρεπε να αρχίσουμε κι εμείς να κινούμαστε μεθοδευμένα, έστω και λίγο αθέμιτα, (όλοι και όλα έτσι δουλεύουν) για την λύση του προβλήματος μας;

Βάλτε το πρόβλημα όπου συμμετέχετε (σε Κομματικές οργανώσεις, σε Συλλόγους, σε Επιτροπές, αν έχουμε πρόσβαση σε Μ.Μ.Ε. - Εφημερίδες … ) και πιέστε για να πάρουν θέση.

Κάντε προτάσεις στο Blog μας, ρίχτε νέες ιδέες που θα βοηθήσουν στη μεθόδευση αυτού του ΔΙΚΑΙΟΥ αγώνα .

Και τέλος ας πάψουμε να πυροβολούμε την τριμελή επιτροπή μας στην οποία οφείλουμε ένα ευχαριστώ για τις προσπάθειες τους καθώς και στον Δ. Αποστόλου για το δύσκολο έργο τους.

Και πάλι εύχομαι «ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2009 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Νίκος Καραμολέγκος – Σύρος

Ι. Μπαλάσκας (5)

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΟ 2009
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΗΔΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ


Ι. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Εύχομαι στη Διοίκηση και στο Προσωπικό του ΟΤΕ,
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

με Υγεία και Χαρά.
Ειδικότερα στους 700όσιους που επιθυμούν ακόμα να φύγουν,
εύχομαι το γρηγορότερο.

Δ. Αποστόλου

K. Μανατάκης

Αγαπητέ συνάδελφε
με το λίγο μυαλό που έχω κάνω την εξής σκέψη...

έτσι όπως πάει το πράγμα μας δουλεύουν,και χοντρά μάλιστα..

βούιζε ο τόπος ότι μέχρι τέλους του χρόνου "εσείς,φεύγετε!" και βλέπω να πλησιάζει επικίνδυνα το τέλος αυτού του έτους,άλλα υπάρχει σιγή ιχθύος... εε αφου θα κάτσουμε μέχρι να φύγουμε, τότε γιατί δεν κάνουμε το εξής..να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές ένας από εμάς και να συννενοηθούμε όλοι να ψηφίσουμε αυτόν και μόνο αυτόν, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει συνάδελφος που θα το αρνηθεί...

με 630 τόσους ψήφους θα είναι σίγουρα ένας δικός ανάμεσα τους,και τουλάχιστον θα μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τι μας μαγειρεύουν κατά καιρούς...άσε που άμα το πάρουν χαμπάρι ότι ετοιμάζουμε μια τέτοια κίνηση θα μας συνταξιοδοτήσουν άρον άρον μπρος στον κίνδυνο να χάσουν ψήφους...έτσι δυστυχώς είναι αυτοί....μονό καρέκλες και όνειρα για τα σκαλοπατάκια που ίσως κάποια μέρα τους στείλει στην βουλή...δεν είναι και λίγα τα παραδείγματα συνδικαλιστών που τα κατάφεραν έτσι...

και φυσικά μόλις μπούνε στον "ναό" ξεχνάνε τα πάντα και καβαλάνε, (ποιο καλάμι) ολόκληρο ευκάλυπτο!

Καλές γιορτές να έχουμε όλοι και καλή χρονιά ότι και αν μας ξημερώνει...η υγεία προέχει των πάντων!


Μανατάκης Κωνσταντίνος


Καστέλλι Κισσάμου

Χανιά

Β. Τσινέρης (2)

Συνάδελφοι εφτακόσιοι,
Είναι φανερό πια ότι κάποιοι ξεδιάντροποι παίζουν μαζί μας.
Είναι αυτοί που δεν ενδιαφέρθηκαν για μας και έχουν τη δυνατότητα να κινούν παρασκηνιακά τα νήματα(αναβολές δικών,υποβολιμιαίες δημοσιεύσεις στον Τύπο κλπ),επιδιώκοντας δικό τους όφελος και αναμασώντας χιλιοειπωμένες υποσχέσεις με σκοπό να δελεάσουν τη συνείδησή μας.
Κρίμα.
Συνάδελφοι,
Μην ακούμε κανένα,ούτε φήμες ούτε σωματεία ούτε τίποτα.
Λόγια χωρίς νόημα και σε πολλές περιπτώσεις ολοφάνερες σκοπιμότητες.
΄Εχουμε καταντήσει ο περίγελως των συναδέλφων μας και του κοινωνικού μας περίγυρου.
Ας περιμένουμε τα δικαστήριά μας -όποτε γίνουν - και ας μη φθειρόμαστε άλλο.Ψυχραιμία.
Και κυρίως ας μην πιστεύουμε κανέναν.
Μόνο την τριμελή μας Επιτροπή.


Καλές γιορτές

Βασίλης Τσινέρης

ΑΡΤΑ

Γ. Τράντζας (4)

.....Συγκρατούμενοι καλημέρα,καλό κουράγιο και δύναμη!!!!!!!
΄Όλοι βρισκόμαστε σε μιά κατάσταση μου πραγματικά δεν πάει άλλο!
Όμως δεν αποτελεί λύση να ....πυροβολούμε τον πιανίστα (έχεις δίκιο αγαπητέ Βλάση τα παιδιά της τριμελούς κάνουν μιά προσπάθεια που απ΄ότι δείχνουν τα πράγματα μπλοκάρεται από ένα σωρό γεγονότα παράγοντες κτλ)
Εδώ και κάμποσο καιρό τα Σωματεία μας βρίσκονται σε εκλογικές διαδικασίες.
Και σαν .......καλόπιστος και με όλη την μέχρι τώρα εμπειρία θα μπορούσα να σκεφτώ ότι οι υποβόσκουσες φήμες όλου του χρονικού διαστήματος που μας πέρασε και τώρα έχουν παγώσει, μήπως (απλά λέω μήπως) είχαν κάποια σχέση με τη διαδικασία αυτή?
Με λίγα λόγια οι έχοντες τις ευθύνες των Σωματείων επειδή μας ....στήριξαν (ως όφειλαν όντας μέλη τους που αδικήθηκαν) και περιμένοντας τώρα την ....ανταμοιβή τους ενίσχυσαν κάτι τέτοιο?
Το αποτέλεσμα μπορούμε να το δούμε στις εκλογές του ΠΑ.Σ.Ε. που έγιναν και στις οποίες οι Παρατάξεις που είχαν τις τύχες του Συλλόγου (οι δύο κυρίαρχες τουλάχιστο δηλαδή η .....εξής μια)
τιμωρήθηκαν πάάάάάρα πολύ από μας μου εν ψυχρώ κοροϊδέψανε!!!!
Δεν ξέρω για άλλες πόλεις αλλά τουλάχιστο στα Γιάννινα ούτε ένα άκυρο ,έστω ,που να δίνει κάποιο μήνυμα! (Και φυσικά ούτε λόγος για τυχόν άλλο ψηφοδέλτιο)
Πήγε το 5,7,12,25,42,57, στα σεντόνια σύννεφο!
Άρα μήπωςπρέπει να σκεφτούμε πρώτα πρώτα τις δικές μας ευθύνες και την .....αξιοπρέπειά μας και μετά να γκρινιάζουμε για τυχόν ευθύνες άλλων!
Το τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα κανείς δεν είναι σε θέση να προτείνει κάτι!
Απλά υπομονή και κουράγιο!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Γιώργος Τράντζας
2651025299-6979091100

Β. Μαντέλης

Αγαπητοί συνάδελφοι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Με τις τελευταίες απίθανες, αφρικανικού τύπου, αναβολές των δικών μας και μια εντελώς ανίκανη για επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος εξουσία βλέπω ότι έχει πέσει μεγάλη γκρίνια στην ομάδα και αυτό είναι πολύ κακό.

Μπορεί η επιλογή του δικηγόρου μας να μην ήταν ενδεχομένως η καλύτερη (κυρίως λόγω της τρομερής δυσχέρειας επικοινωνίας που μας έχει επιβάλλει) αλλά τώρα πρέπει να προσαρμοστούμε στην υπάρχουσα κατάσταση.

Πιθανόν ένας κυβερνητικός ανασχηματισμός να πάει το θέμα μας ακόμη ποιο πίσω μέχρι που οι επερχόμενες εκλογές να το θάψουν τουλάχιστον πολιτικά.

Εκείνο που προσωπικά δεν καταλαβαίνω είναι γιατί παραμένουμε, όσοι παραμένουμε, στους συλλόγους μας που μας έχουν «γράψει» κανονικά και δεν δίνουμε όλοι μαζικά τις παραιτήσεις μας από αυτούς, ξεκινώντας τις διαδικασίες για δική μας επίσημη εκπροσώπηση, αντί να περιμένουμε τα πάντα από μια φιλότιμη αλλά άτυπη επιτροπή που στο κάτω κάτω εθελοντικά και χωρίς προσωπικά οφέλη προσπαθεί επίσης άτυπα να μας εκπροσωπήσει ?

Πιστεύω ότι η θεωρία ότι αν δυσκολέψουν τα πράγματα, σ’αυτούς (τους συνδικαλιστές) θα προστρέξουμε, έχει ξεπεραστεί πλέον από τα τρία χρόνια της συνδικαλιστικής τους απραξίας στο θέμα μας, πράγμα που μας έχει κάνει περίγελο των λοιπών συναδέλφων.

Αντί λοιπόν να πυροβολούμε την τριμελή, ας το σκεφθούμε όλοι λίγο πιο σοβαρά γιατί πλέον ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται ενώ η εκκρεμότητα με τα ελληνικά δικαστήρια μπορεί να τραβήξει τόσο πολύ που ενδέχεται από ένα σημείο και μετά να μην συμφέρει πολλούς να υπογράψουν δήλωση παραίτησης από τα ένδικα μέσα προκειμένου να αποχωρήσουν δύο η τρία χρόνια γρηγορότερα.

Πιστεύω ότι με δική μας εκπροσώπηση θα πετύχουμε περισσότερα και θα είμαστε σίγουρα πιο αξιοπρόσεκτοι συνομιλητές σε όσους σήμερα μας κοιτούν από ψηλά λαμβανομένου υπόψη και του υψηλού οικονομικού κόστους καθενός από μας για τον ΟΤΕ και τον νέο συνεταίρο του. Ακόμη, πολύ πιθανόν «κάποιοι» να ενεργοποιηθούν θετικά για μας, προκειμένου να απαλλαγούν από έναν ανεπιθύμητο νέο σύλλογο.

Είμαστε λοιπόν μπρος στη σκακιέρα, ας κάνουμε την κίνηση. Οι ψυχικές μας αντοχές έχουν τελειώσει. Τι χειρότερο μπορούμε να πάθουμε ?

Μαντέλης Βλάσης

Γ. Θαλλασινός (14)

Συνάδελφοι
Οι πληροφορίες που περιέχονται στις αναρτήσεις αυτού του blog και φέρουν την υπογραφή μου
Θα είναι λιτές, και θα περιέχουν μόνο έγκυρες πληροφορίες για γεγονότα χωρίς εικασίες και σενάρια.
Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι οι δίκες στις 15/12/2008 αναβλήθηκαν για τις 16/2/2009 χωρίς καμιά αιτιολογία
Σας παραπέμπω στο site τους ΣΤΕ (www.ste.gr) για να βρείτε τις πληροφορίες αυτές.
Αντιλαμβάνομαι ότι η αγωνία, η συνεχής αναβλητικότητα, τα δημοσιεύματα και οι ανακοινώσεις έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία μας
Όμως δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τόσο το ύφος όσο και τις συμπεριφορές ορισμένων συναδέλφων .

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2009

Εκ μέρους της 3μελούς επιτροπής
Γ. Θαλασσινός

Γ. Σελίμης (9)

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

1.ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΤΕ.
2.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
3.ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.
Γ Ι Α Τ Ι Α Ν Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε Λ Υ Σ Η Α Π Ο ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Κο. ΡΕΜΕΛΗ Γ.........!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕΛΙΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΛΟΣ

Κ. Μαλιώρας

Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους τούς ομοιοπαθείς και πάντα με υγεία. Υπομονή με την δίκη που περιμένουμε να γίνει αν και η γνώμη η δικιά μου μεταξύ σοβαρού και αστείου θα έπρεπε την υπόθεση να την είχαμε δώσει στον Κούγια αν μη τι άλλο θα μας είχαν τα τηλεοπτικά κανάλια και θα είχε γίνει γνωστό το δίκαιο αίτημά μας . Καλή λευτεριά σε όλους , οι εκλογές είναι κοντά και θα χρειαστούν οι κυβερνώντες ψήφους....

Μαλιώρας Κώστας
Καρδίτσα 17/12/2008

Γ. Αράπης

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/12/2008 Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Β.ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣEI ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ.

ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.

ΑΡΑΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2310361600
17/12/2008

Α. Κολοβός (4)

Συνάδελφοι 700σιοι ας τρέξουμε να ψηφίσουμε τους εντιμότατους συνδηκαληστάδες μας αφού τα παιδιά τρέξανε για μας τόσα χρόνια για να δικαιωθούμε. Είναι κρίμα δε νομίζεται να μην ξαναβγούνε; Ίσως μετά τις εκλογές να μπορέσουν να κάνουν κάτι και για μας, μετράμε και μεις μέσα στο ποσοστό των πόσων αντιπροσώπων βγάζουν στα διάφορα όργανα. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ
Α. Κολοβός

Ι. Χαραλαμπίδης

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ . ΩΣ ΕΔΩ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνοδοιπόροι, συμπάσχοντες

Παρακολουθούσα ψύχραιμος εδώ και τρία χρόνια την εξέλιξη του θέματος μας, και πολλές φορές ήμουν έτοιμος να εκφράσω το block τα συναισθήματα και τις απόψεις μου.
Θεωρώ όμως ότι σήμερα και μετά την τέταρτη κατά σειρά αναβολή της εκδίκασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Συνάδελφοι , εδώ φαίνεται πια καθαρά ότι αντιμετωπίζουμε μια κλασική περίπτωση αρνησιδικίας.
Και αναρωτιέμαι μήπως δεν τους συμφέρει να βγει Απόφαση ,η οποία προφανώς και βάσει των στοιχείων που έχουν κατατεθεί, θα είναι υπέρ μας…….
Αναρωτιέμαι την σκοπιμότητα όλων αυτών των δημοσιευμάτων επί τρία χρόνια « ότι φεύγουμε» και ακόμα είμαστε εδώ και δεν ξερώ ακόμα πόσο…….
Αναρωτιέμαι μέχρι που έχει φτάσει πια η Κρατική Σήψη……
Αναρωτιέμαι πόσες ακόμα αναβολές ή παρεμβάσεις θα γίνουν…….
Αναρωτιέμαι που θα φτάσει αυτή η αδιαφορία……
Και αναρωτιέμαι ακόμα γιατί μέχρι σήμερα είμαι θεατής…..
ΓΙΑΥΤΟ λοιπόν αγανακτισμένος, θυμωμένος, αποφασισμένος
Προτείνω να καταθέσουμε άμεσα Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ,
Να προβούμε σε ανακοίνωση στον Τύπο μέσω της Τριμελούς Επιτροπής,
Να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας στο ΣΤΕ,
ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.

Με εκτίμηση και συναδερφικούς χαιρετισμούς

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ 700σάρης

A. Τσιόγκας

Αγαπητοί συνάδελφοι Κ α λ η μ έ ρ α ,
Η θεωρία της στυμμένης λεμονόκουπας τελείωσε.
Ηθικά, ο ΟΤΕ, το Υπουργείο Εργασίας, οι Συνδικαλιστές και η ανεξάρτητη και τυφλή Δικαιοσύνη μας τσαλαπάτησαν.
Μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας η υπογραφή μας σε εθελουσία αποχώρηση πρέπει να πληρωθεί ακριβά (σε € ? σε $ ?, σε χρυσές λίρες Αγγλίας? σε δραχμές?...αν θέλουν και σε μάρκα Γερμανίας). Μέχρι 31/12/2012 η Τράπεζα της Ελλάδος τα ανταλλάσσει (σε χαρτονομίσματα τα μάρκα ή οι δραχμές για να μη μας κοροϊδέψουν πάλι).
Άντε καλοφάγωτα!
Αλλιώς ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ !!!!!!!!

Τσιόγκας Αθανάσιος
Βακάκης Ηλίας
Αλεξόπουλος Κων/νος
Σουρούνης Ανδρέας
Βερύκιος Δημήτριος
Σακαρέλος Κων/νος

Αθήνα 12/12/2008

Β. Γκουντούρας

Παρακαλώ την τριμελή επιτροπή, ή τον αρμόδιο συνάδελφο που ενημερώνεται για τις αναβολές της δίκης, να μας ενημερώνει την αιτιολογία της μεταβολής καθώςκαι το πρόσωπο που τη ζήτησε.
Ευχαριστώ πολύ
Βασίλης Γκουντούρας
Λάρισα
ΚΑΜ 124609

Γ. Θαλασσινός (14)

Συνάδελφοι

Οι δίκες που επρόκειτο να γίνουν 15/12/2008 αναβλήθηκαν για τις 16/2/2009

Γ. Θαλασσινός